Echipamente Medicale

Povestea EGE Medical

EGE Medical (EGE Pro Technology) infiintata de Stefan, in anul 2016, sub licenta Group EGE , companie care din 2010 furnizeaza echipamente medicale si de birou in Italia si Anglia. scopul EGE Medical, inca de la inceput a fost pentru a oferi  solutii profesionale si independente comertului cu echipament medical.

Viziunea noastra

Sa devenim lider modial ca platforma eCommerce pentru echipament medical; punand la dispozitie cumparatorilor, servicii intr-un mediu sigur, multilingv si prietenos cu utilizatorul.

Oferim  non stop servicii in domeniile: Software R&D, Marketing, Customer Support, vanzari de echipamente medicale, consumabile echipamente medicale, birotica, sisteme performante de calcul, mentenanta si Operare Franciza. Suntem mandri de munca noastra si facem toate eforturile ca dvs. sa primiti cel mai bun serviciu posibil.

Pentru imbunatatirea viitoare a serviciului nostru global, EGE Medical opereaza in diferite tari, altele adaugandu-se mereu retelei internationale. Aceasta pentru a garanta ca, indiferent unde va aflati in lume, primiti:

  • serviciu personalizat
  • asistenta prin reprezentanti locali
  • suport si indrumari in limba dvs.

La EGE Medical (EGE Pro Technology) suntem foarte mandrii de a fi platforma on line,lider pentru echipament medical si ne straduim permanent sa garantam ca tranzactiile dvs. se incheie cu succes pentru deplina dvs. satisfactie.

EGE Medical Technology - APARATURA MEDICALA importa si distribuie o gama larga de aparatura medicala, aparatura medicala stomatologie, aparatura medicala pentru laborator, aparatura medicala pentru uz personal, consumabile medicale, consumabile stomatologice, mobilier medical si instrumentar medical.

Punem la dispozitia clientilor nostri echipamente medicale, aparatura medicala la cele mai inalte standarde pentru urmatoarele specialitati medicale: Medicina de Familie, Interne, Cardiologie, Ginecologie, Obstetrica, Urologie, Chirurgie, Dermatologie, Pediatrie,

 Neurologie, Endocrinologie, Ortopedie, Gastroenterologie, ORL, Stomatologie, Pneumologie, 

Oncologie, Medicina Veterinara.

Avem reprezentanti specializati pentru vanzari aparatura medicala si reprezentanti specializati pentru service aparatura medicala care isi desfasoara activitatea in judetele: AlbaAradArgesBacauBihorBistrita NasaudBotosaniBrailaBrasovBucuresti, Buzau, CalarasiCaras SeverinClujConstanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, 

Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui, Vrancea.

Ecografe, ecografe doppler color, ecografe alb negru, ecografe portabile, ecografe stationare, ecografe 4D, ecografe laptop, ecografe tableta, electrocardiografe, ekg, electrocardiografe cu 3 canale, ecg, 
electrocardiografe cu 6 canale, electrocardiografe cu 12 canale, holtere ekg, holtere ta, colposcoape, colposcop optic, videocolposcop, colposcop digital, electrocautere, electrocautere cu radiofrecventa, electrocautere bipolare/monopolare, electrocautere dermatologie, electrocautere ginecologie, electrocautere chirurgie, electrocautere stomatologie, lasere, laser chirurgical CO2, endoscoape, endoscop flexibil, endoscop rigid, videoendoscop, osteodensitometre ultrasunete, osteodensitometru dexa, spirometre, unit stomatologic, unit-uri dentare, unit-uri ORL, monitoare functii vitale, monitor de pacient, monitor fetal, dopplere fetale si vasculare, autoclave, pupinele, aspiratoare chirurgicale, ecografe veterinare, electrocardiografe veterinare, mobilier medical, masa ginecologica, fotolii ginecologice, canapea examinare, fotoliu examinare, scaun de recoltat sange, masute pentru aparate, mese pentru instrumentar, paravane medicale, dulapuri medicale, lampi examinare, paturi si noptiere de spital, fotolii si scaune ORL, negatoscoape, canapele fizioterapie, suporti perfuzie, colector pansamente, scaun medic, consumabile medicale, gel ecografie, gel ekg, electrozi/ansa electrocautere, hartie ekg,

 hartie videoprinter.

Asiguram dotarea cabinetelor medicale cu aparatura medicala, consumabile medicale, mobilier medical, instrumentar medical la un raport excelent calitate-pret.

  
  
  
  

  
    

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?

    
  

  

Marturiile clientilor

 

Alte site-uri ofera preturi mai mici la aceleas produse . am cumparat produse de pe alte site-uri iar diferenta de pret a fost si de 60 de lei . Dar...

Sima Claudiu

Vezi mai multe marturii